Espace

Sinds 1905 in Beaupouyet, sinds 1980 in de familie en sinds 2006 in de verhuur.
Maison ‘Espace’ beschikt over drie slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed, twee met een twijfelaar waarvan er ook nog één over een extra (éénpersoons) bed beschikt.
Wie van koken houdt zit hier goed. Er is iedere dag van de week wel ergens een markt in de buurt, en de keuken is voorzien van een groot 6-pits fornuis met oven en voldoende potten en pannen om je culinair uit te kunnen leven. Gelukkig is er ook een vaatwasser die je wat werk uit handen kan nemen. Het is tenslotte vakantie.
Het huis staat bovenop een privéterrein van ongeveer 3500 m2 waar je ook het zwembad, de garages en de bijgebouwen vindt. In ‘la vieille maison’ worden de tafeltennistafel, fietsen, pétanque en tuinmeubels bewaard.
Aan de voorkant van het huis heb je wijds uitzicht over het dal en aan de achterkant, pal op het zuiden, bevindt zich de grote tuin. Grote linden- ,kastanje- en pruimenbomen zorgen voor de nodige schaduw en voor nog meer verkoeling is er natuurlijk het zwembad.
Verder is er genoeg ruimte om te spelen, voetballen, hangen in de schommel of lunchen aan de tafel onder de boom. In de garage is ruimte voor één auto maar op het pad voor de garage kunnen eventueel meer auto’s geparkeerd worden.